Joe Brock, Tasmanien Hune Joe, Tasmanien * Joe, Tasmania * Dansk med links * English with links * 1 * 2 * 3 * 4 * 5 * 6  03 JAN 2016

Den 22 juli 2015 sendte Kim Nielsen-Creeley mig denne e-mail:

"Vores skole ærer to brødre, som begge mistede livet i Anden Verdenskrig. En af de unge mænd  Henry James Brock druknede efter at have sprunget ud med faldskærm over Nordsøen.

Hans lig blev fundet 4. juli 1945, og han blev begravet i Hune ved en gudstjeneste med sognepræst F. Busch den 6. juli.

Vi vil gerne om muligt have tilladelse til at bruge et foto af gravstenen i Hune som en del af en permanent udstilling. Brock familien har gavmildt bidraget til Launceston Church Grammar School til fonde for bygninger, og der er en fin bygning navngivet efter de to brødre, som ofrede så meget."
                         
Naturligvis fik hun et antal billeder!

Den 11. november 2015 blev Brock Memorial
indviet til ære for

Flying Officer                       Warrant Officer
Henry James Brock           Harold Eric Brock


Kim sendte denne e-mail:
Kære Anders.
Ja, så nåede vi gennem 11. november. Brock-Mindet blev indviet i går, og vores skole havde den største højtidelighed vi nogen sinde har haft. Historien om brødrene har grebet mange mennesker om hjertet. Der har været en masse at tage i betragtning, inklusive situationen omkring indgangspartiet til det originale Brock Bibliotek, som nu ligger inde i Henrietta Coopers Musikskole. Vi var meget omhyggelige med ikke at dække den originale overligger over den originale indgang,

Jeg har kunnet arbejde sammen med en stor grafisk kunstner om at få lavet panelerne. Familien har været meget gavmild og fundet sager, som vi udstillede på dagen.
Det omfatter Jim og Joes logbøger og vinger fra uniformen. Tak for at sende os billederne fra Hune Kirkegård. Stederne hvor brødrene hviler er afbilledet nederst på de to paneler i dæmpede farver og passer meget fint ind i hovedtanken med udstillingen. Familien har besøgt begge steder, og det er en vigtig del af fortællingen.

Vi har nævnt dig og din kontakt i Hune som aftalt.

Venlig hilsen,
Kim.